Hvad er Seldrup Islandsheste?
Lidt om Seldrup Islandsheste

Indehaver af Seldrup Islandsheste er Bodil Breyen.

Seldrup Islandsheste er startet 1/5 2007 på Seldrupgård, hvor der er lejet stald og ca. 10 ha. til folde og ridebane. Al undervisning foregår udendørs på dressur og ovalbane.

Bodil har redet siden barnsben på andre hesteracer, og på mange forskellige rideskoler. I 1992 fandt hun et dejligt ridested med islandske heste, og det blev starten på mange års pragtfulde oplevelser. I de senere år har lysten til at starte et alternativ til de traditionelle rideskoler banket på.
Alle ridehold er små, de mindre børn 4 ad gangen, lidt større og voksne  5-6. På den måde er der større overskuelighed,tryghed og mulighed for individuelle hensyn.

Bodil har siden 2007 deltaget i flere kurser arrangeret af Dansk Islandshesteforening: B-Instruktørkurset, Basiskursus, samt Førstehjælp for hest og rytter. Deltager løbende i undervisning, samt stævner. Uddannet B-instruktør 2009.

Der undervises med hensyn til den enkelte rytter, og ikke mindst med megen hensyn til hestenes ve og vel.  
Ligeledes gælder for ture i terræn, som tilrettelægges helt ud fra rytterenes ønsker, kombineret med hensynet til hestene.

Ønsker du privat undervisning/træning af din egen hest, kan du også få hjælp af Michala .. Michala har redet islændere i 20år, deltaget i mange stævner på højt niveau , og træner hestene med stor tålmodighed og rolig tilgang.            

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE