Island med eller uden rejseleder
OPLEV ISLAND HELE ÅRET !!
Siden 1997 har jeg været i Island mindst 1 gang om året. Både som privat og med grupper. Både på rideture og "alm" turist. Jeg har været i rejsebranchen i 32 år, og har gode kontakter i Island.
Jeg tilbyder at arrangere ture af kortere/længere varighed, både som rideferie eller kombineret med alm. "turistbesøg". Både med eller uden mig som "rejseleder". Skriv mail med dine ønsker , og jeg vil give tilbud.

SYD ISLAND 2019: Fredag 23/8-30/8 Fly Billund-Reykjavik t/r
Turen forventes at gå til fjeldet nordøst for Selfoss, nær vulkanen Hekla. Vi bor på gården Steinsholt, hvorfra alle rideture udgår. Vi sover i opredte senge m/bad på gangen, hot pot i haven, og dejlig mad...
Da vi vil være "vores egen gruppe", kan ugen planlægges efter flertallets ønsker, i samarbejde med Steinsholt og afhængig af vejr. 
Der er lagt op til 2 heldagsture til hest(5-6 timer), 2 halvdagsture(ca 3 timer), 1 heldagstur i minibus.. langs sydkysten, hvor vi vil besøge flere fantastiske vandfald,gletcher,strand m/sort sand og basaltsøjler.. osv osv , en ualmindelig flot natur tur. Ligeledes kortere ture efter de korte rideture. Torsdag formiddag rider vi den sidste tur  og efter frokost køres  sidste sightseeing tur , via Thingvellir sletten, tilbage til Reykjavik. Vi har det meste af eftermiddagen til shopping,cafe besøg osv. Vi skal bo 5-10mins gang fra"hovedgaden". Vi spiser en fælles middag centralt i byen. Fredag morgen er til "fri leg" , og der køres til lufthavnen kl. 13.
Pris niveau er ca. 15.000,- DKK . ALT inkl. (baseret på min. 10 deltagere)
(Fly/fuld forplejning/rideture/sightseeing/overnatning både på gården og i Reykjavik/middag i Reykjavik) . Da hestene i Island rides noget mere "friskt" end i Danmark, tilrådes et øvet rideniveau, og desuden at man er i god form. 
  
Tilmelding via MAIL: bodil.breyen@mail.dk Der  opkræves depositum kr. 2.000,- hvorefter der IKKE kan refunderes.. afbestillingsforsikring tegnes privat)
2018: 24/8-31/8 Afg. Billund. Samlet privat gruppe.
 (Pr. 16/1 er nu de første 11 flybilletter købt- hermed kan der IKKE garanteres hverken pladser/priser efterfølgende. Vores ridested kan dog godt tage flere, så forhør gerne på SMS 22478110 eller mail: bodil.breyen@mail.dk hvis du gerne vil med).

Turen går til det nordlige Island(ikke langt fra Akureyri). Der rides ca. 4-5 timer pr. dag/kombineret med lidt udflugter i minibus til bl.a. Myvatn området.  
Prisniveau: Ca. DKK 14-15.000 afhængig af deltagerantal/kurs/flybilletpris. 
Der kræves nogen rideerfaring. 
Skriv hvis du er interesseret- hurtigt- så vi kan få bestilt fly osv. Prisen er inkl. Fly,transfers, rideferieophold inkl. fuld forplejning, overnatning i Reykjavik sidste nat.Alle overnatninger er med opredte sende, dog med delt badevær. Flersengsrum kan forekomme.
  Tilmelding/depositum tilrådes MEGET snart, ellers kan vi ikke være sikre på overnatning samme sted/pris i Reykjavik sidste nat. Send gerne mail for mere detaljeret program: bodil.breyen@mail.dk
(De første flybilletter bestilles 16/1)  2017:

STEINSHOLT TUR i det sydøstlige Island. Afg. Mandag 28/8- 1/9 eller: fredag 25/8-1/9.

Der er mulighed for enten tur med ca. 2 dages ridning+ lidt sightseeing/ophold i Reykjavik. Pris niveau ca. kr. 9.500,-pp ALT INKL. -
 Eller... 4-dages ridning +sightseeing 2 x heldags tur og overnatning i Reykjavik.  Prisniveau ca. 13.500 DKK . Fly er direkte fra/til Billund og der flyves kun mandag og fredag... 
Turen(e) gennemføres v/min. 8 deltagere..
Der tages forbehold for : Flypris(hvis der bestilles sent) og kursændringer, da kursen i Island er meget svingende pt. 

Tilmelding hurtigt, så vi kan booke flybilletter..


2016: Uge 35: afr.fra Billund mandag d. 29/8- hjemkomst fredag d. 2/9.
 OBS ! TUREN ER NU UDSOLGT.
Denne tur er beregnet for de der enten prøver Island til hest for første gang , ikke har så meget tid,gerne vil kombinere ridning med udflugt.. Man skal kunne ride, men behøver ikke være meget øvet. 

Vi rider ud fra Steinsholt(ca. 90km fra Selfoss op i fjeldet), hvor vi også bor og spiser. Tirsdag og onsdag: heldags ture. Der er mulighed for udflugt til Gulfoss/Geysir den ene eftermiddag , inden aftensmaden.
Torsdag morgen hentes vi og køres til "The secret lagoon" hvor vi skal bade i geothermisk sø. Herefter køres via Thingvellir sletten (Islands gamle landsting) til Reykjavik. Dette er en meget smuk tur. Vi ankommer til Reykjavik, så der er tid til at opleve byen og evt. shoppe. Vi bor meget centralt. Torsdag aften spiser vi fælles middag i byen, og vi flyver hjem tidligt fredag morgen.

Prisen for denne tur er ca. DKK 9000,- pp ALT INKL. (dog undtaget private indkøb). Dvs. Fly/transfers/udflugter/rideture/overnatninger og alle måltider . Prisen er baseret på min. 10 deltagere. (Turen til Gulfoss kan fravælges-værdi ca. 250,- dkk, men det er en god oplevelse). Jeg anbefaler hurtig tilmelding pga. flypriser, og der skal indbetales DKK 3000,- i depositum v/tilmelding. Flybilletter kan IKKE afbestilles når de er købt. Send gerne mail: bodil.breyen@mail.dk .
HURTIG TILMELDING TILRÅDES! Der er begrænset deltager antal..

OBS! Nu ganske få pladser tilbage på denne tur.

 2015:
   OBS. Nedenstående tur er UDSOLGT. Forhør om evt. andre muligheder.
Der kan også arrangeres kortere ture, mindre primitive og kortere strækninger.   

CANYON TOUR m/Steinsholtvennerne. 28/8-4/9 Afrejse fra Billund . Prisniveau : kr. 12.500,- pp.
5 hele dages ridning, ca. 28-40km pr. dag. Ridning i bjergene med løse heste i flotte omgivelser,elve,vandfald,klippeformationer.. Overnatn. i sovepose i forskellige hytter undervejs. Sidste dag kørsel til Reykjavik, tid til shopping osv.,middag og overnatning. Området er sydøst for Reykjavik, tæt på vulkanen Hekla.

For alle ture gælder det at ALT er inkl. Fly fra Danmark, rideture,fuld forplejning, alle transporter osv. kun private indkøb er for egen regning.
Alle priser er beregnet på 10personer, og der sørges for at vi alle kender hinanden før vi tager afsted. Der er altså tale om helt privat arrangement, hvor der ikke kommer "fremmede" med. Der tages forbehold for priserne, da de er beregnet ud fra nugældende flypriser.

2013:
Kr.Himmelfartsferien: 8/5-12/5. Ialt 3 dages ridning, men hvor vi kommer "hjem" hver dag og sover i opredt seng. Turen er i det sydlige Island, i området omkring Hekla. Denne tur er for de der ønsker at prøve ridning i Island, men ikke har lyst til 5-6 dages ridning. Prisniveau ,alt incl. Kr.7.500,- pp
Mail for nærmere oplysninger. 
 UDSOLGT 
31/8 1 uge: Sydlige Island , 5 dages ridning 25-35km pr. dag. Incl. ridning på stranden. Overnatn. på skoler/idrætshaller og Steinsholt. Prisniveau: ca kr.12.000,- beregnet på 10 deltagere. UDSOLGT

Såfremt der måtte være tilslutning, vil jeg gerne lave endnu en "kort" tur i f.eks efterårsferien - i lighed med den i maj- dog blot 2 dages ridning, og udflugt, samt mulighed for at være på egen hånd i Reykjavik 1/2 dag. Mail til mig hvis du/I vil høre mere.Prisniveau ca. 7.000 incl. al transport fra/til DK.
 Pt. er 3-5 interesseret, vi skal nok være ca. 8.

2012:
"Fællestur" m/masser af ridning: Kun for øvede ,voksne ryttere. Planlægges til slutn. af august og ca. 1 uge. Turen går til en lille heste familie nær Husavik, i det absolut nordligste Island. Vi skal flyve til Akureyri, og ride med familien 5 dage, og får ca. 1 dag i Akureyri til shopping.Også mulighed for hvalsafari. En spændende bustur ad Kjølur ruten tværs over Island tilbage til Reykjavik.  
Pris Dkk 10.500 pp incl. ridning,overnatn.,fuld pension og transporter.
 Denne tur er nu UDSOLGT, med 10 deltagere.  

Tidlig forårstur: 31/3-4/4 Sydisland -prisniveau ca. 5-6.000. 2 hele dages ridning, ca. 1dag i Reykjavik. Fuld pension og alle transporter fra/til Kastrup
Skriv eller ring for nærmere oplysninger. 10 tilmeldte til denne tur.UDSOLGT

Oplev den uspolerede islandske natur!
Nyd den rene luft!
Smuk, tillidsfuld og nysgerrig!
Island har mange oplevelser at tilbyde!
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE