Rideskole- turridning-opstaldning-salg-Islandsrejser

På Seldrupgård er der mulighed for opstaldning af din Islandske hest.

Hestene er opdelt i vallak/hoppe/følhoppe og hingstefold, og alle går ude hele dagen/hele døgnet i sommerhalvåret. Om vinteren opholder de sig om natten enten i læskur ,i stor 100kvm fællesboks(vallak), eller privatboks.

Vinter: Alle heste fodres mellem 7.30-8, og ca. kl. 17-18. Der fodres med wraphø og vitamin. Halm/hø til frokost. Alle er ude fra ca. 09-17.

Sommer: Alle hestene går på græs om natten(hingste undtaget). De lukkes ud ca. kl. 18 og tilbage ca. 07.30. De får vitamin fra  august.

På vallakjordfold går de ca.14 sammen, uden problemer da de har masser af plads og 2 læskure (et i hver sin ende) . Hopper går ca.10 sammen også med stort læskur. Følhopper går pt.5 sammen pt. med deres føl, og har også læskur.Der er mineral sliksten i læskurene.

Morgenpasning foretages primært af Bodil, og aften har vi på skift foderhold med 2 på hver vagt. Dvs alle pensionærer har 1 ugentlig vagt pr. hest. Samt, i ferie/sygdomsperiode, rullende afløsning.Der kan, i perioder m/mangel på pensionærer, være tale om yderligere "rullevagt" .  

Vi har ligeledes 2 årlige "arbejdsdage", hvor vi arbejder og hygger hele dagen, april og september. Desuden rigtig gode traditioner såsom Julefrokost og sommer grill.

Priser pr. 1/1 2018:

Udefold m/læskur : kr. 1.200,-

Fællesboks(vallak):   kr. 1.300,-

Privatboks           :   kr. 1.500,- (eksl. strøelse)

Føl/unghest        :   Kr.   600,- (fra 1/2år-1.januar det år hesten fylder 3).

Pt. Opstaldes ikke hingste fra 1/2år. udover egne.  

I prisen er incl. wraphø(baseret på alm. forbrug 6kg pr. dg) og halm/tørt hø ,vitamin og græs. Brug af ridebaner (oval og dressurbane med lys), samt anlagte ridestier på området.  

 Vi ønsker at møde en kommende pensionær(hesteejer) før vi siger ja til plads. Det er meget vigtigt at man passer ind i vores "kultur" især i forhold til fodervagter, og er voksen og selvkørende.  

Rideskole: Se fanen : Hold ridning

Tur ridning: se fanen : Tur ridning

Islandsrejser: Kontakt Bodil på SMS. (Vi har en tur i støbeskeen næsten hvert år)

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE