Oplysninger om privat opstaldning

På Seldrupgård er der mulighed for opstaldning af din Islandske hest.

Hestene er opdelt i vallak/hoppe/følhoppe og hingstefold, og alle går ude hele dagen/hele døgnet i sommerhalvåret. Om vinteren opholder de sig om natten enten i læskur ,i stor 100kvm fællesboks(vallak), eller privatboks.

Vinter: Alle heste fodres mellem 7.30-8, og ca. kl. 17-18. Der fodres med wraphø og vitamin.  Lidt hø til frokost. Alle er ude fra ca. 08-17.

Sommer: Alle hestene går på græs om natten. De lukkes ud ca. kl. 18 og tilbage ca. 07.30. De får vitamin fra  august.

På vallakjordfold går de ca.12-14 sammen, uden problemer da de har masser af plads og 1 stort læskur . Hopper går ca.10 sammen også med stort læskur. Følhopper går pt.5 sammen pt. med deres føl, og har også læskur.Der er mineral sliksten i læskurene.

Morgenpasning foretages primært af Bodil, og aften har vi på skift foderhold med 2 på hver vagt. Dvs alle pensionærer har 1 ugentlig vagt pr. hest. Samt, i ferie/sygdomsperiode, rullende afløsning.Der kan, i perioder m/mangel på pensionærer, være tale om yderligere "rullevagt" .  

Vi har ligeledes 2 årlige "arbejdsdage", hvor vi arbejder og hygger hele dagen, april og september. Desuden rigtig gode traditioner såsom Julefrokost og sommer grill.

Priser pr. 1/7 2022:

Udefold m/læskur : kr. 1.300,-

Fællesboks(vallak):   kr. 1.400,-

Privatboks           :   kr. 1.600,- (eksl. strøelse)

Føl/unghest        :   Kr.   650,- (fra 1/2år-1.januar det år hesten fylder 3).

Pt. Opstaldes ikke hingste fra 1/2år. udover egne.  

I prisen er incl. wraphø(baseret på alm. forbrug 6kg pr. dg) og halm/tørt hø ,vitamin og græs. Brug af ridebane (oval/dressurbane med lys), samt anlagte ridestier på området.  

 Vi ønsker at møde en kommende pensionær(hesteejer) før vi siger ja til plads. Det er meget vigtigt at man passer ind i vores "kultur" især i forhold til fodervagter, og er voksen og selvkørende.  

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE